РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000210190<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шаруда С. С. 
Оцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатовимірного шкалування / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Харч. пром-сть. - 2008. - № 6. - С. 19-22. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Розроблено методику та проведено експертне опитування для визначення важливих технологічних показників хлібопекарського виробництва та ступені їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції. Одержані дані опрацьовано за допомогою багатовимірного шкалування, що дозволило визначити ранги показників для прийняття оптимальних рішень із управління.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського