Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000210190<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Шаруда С. С. Оцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатовимірного шкалування / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Харч. пром-сть. - 2008. - № 6. - С. 19-22. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Розроблено методику та проведено експертне опитування для визначення важливих технологічних показників хлібопекарського виробництва та ступені їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції. Одержані дані опрацьовано за допомогою багатовимірного шкалування, що дозволило визначити ранги показників для прийняття оптимальних рішень із управління. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|