Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000211834<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Крисанов Д. Ф. Проблеми створення та результативність використання систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів / Д. Ф. Крисанов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 110-114. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Проаналізовано досвід розробки систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Виявлено основні перешкоди, що гальмують їх поширення в харчовій промисловості, й обгрунтовано пропозиції, спрямовані на стимулювання виробників до їх упровадження на підприємствах. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-823.2-21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|