РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000211834<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Крисанов Д. Ф. 
Проблеми створення та результативність використання систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів / Д. Ф. Крисанов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 110-114. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Проаналізовано досвід розробки систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Виявлено основні перешкоди, що гальмують їх поширення в харчовій промисловості, й обгрунтовано пропозиції, спрямовані на стимулювання виробників до їх упровадження на підприємствах.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-823.2-21

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського