![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000212408<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Кондратова И. И. Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом / И. И. Кондратова, Д. Н. Болтик, А. А. Шевчук, К. Н. Гершончик // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 90-91. - Библиогр.: 4 назв. - рус.Изучены технологические свойства изомальта; определены типы эмульсий; изучено влияние компонентов рецептуры на печенье с изомальтом. Исследована технология изготовления печенья. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|