РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000212408<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кондратова И. И. 
Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом / И. И. Кондратова, Д. Н. Болтик, А. А. Шевчук, К. Н. Гершончик // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 90-91. - Библиогр.: 4 назв. - рус.

Изучены технологические свойства изомальта; определены типы эмульсий; изучено влияние компонентов рецептуры на печенье с изомальтом. Исследована технология изготовления печенья.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського