РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000214677<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Устинов Ю. В. 
Сухарні вироби оздоровчого призначення / Ю. В. Устинов, В. С. Зубченко, А. Б. Омельчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 68-70. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Розроблено технологію здобних сухарних виробів із використанням еламіну; розглянуто вплив еламіну на білково-протеїназний, вуглеводно-амілазний комплекси та кислотність тіста. Досліджено вплив магнітного поля на показники якості тіста із застосуванням еламіну у процесі виробництва сухарів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського