Пересічний М. І. Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення / М. І. Пересічний, Д. В. Федорова, А. Б. Собко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 47-51. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Науково обгрунтовано та розроблено сучасні технології борошняних кондитерських виробів репродуктивного призначення та для профілактичного харчування хворих на цукровий діабет і ожиріння. Розроблено загальні принципи створення борошняних кондитерських виробів функціонального призначення, збагачених макро- та мікроелементами, харчовими волокнами, зниженої енергетичної цінності, з низьким вмістом глюкози і цукрози. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|