Єгорова А. В. Технологічні основи виробництва зернових функціональних продуктів харчування / А. В. Єгорова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 28-19. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Розроблено технологічні основи виробництва зернових функціональних продуктів харчування шляхом екструдування суміші зерна з овочевою сировиною, багатою на каротин.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"