Кривошей В. М. Упаковка для бакалійних продуктів (стан та перспективи розвитку) / В. М. Кривошей // Упаковка. - 2009. - № 5. - С. 30-34. - укp.Проаналізовано український ринок бакалійних продуктів: борошна, солі, цукру, круп'яних і макаронних виробів, томатної пасти, майонезу, соусів на їх основі, яєць. Визначено тенденції розвитку кожного з продуктів, проаналізовано упаковку для дослідженої продукції. На підставі даних щодо структури та параметрів упаковки для бакалійної продукції розраховано кількість споживчої та транспортної тари, пакувальних матеріалів для її виготовлення. Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|