РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000215469<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кривошей В. М. 
Упаковка для молочних продуктів (стан, розвиток, екологія) / В. М. Кривошей // Упаковка. - 2008. - № 5. - С. 34-36. - укp.

Зазначено, що молоко та молочні продукти мають в своєму складі безліч корисних та поживних речовин. Установлено, що свіже молоко вже через 2 год після його одержання починає втрачати свої природні властивості. Для донесення до споживача поживних властивостей молока та молочних продуктів необхідна відповідна їх обробка та пакування продукту. Поряд з аналізом ринку молочних продуктів в Україні, технологій ефективної обробки молока наведено рекомендації щодо ефективного застосування різних видів і типів тари для широкого сегменту молочних продуктів. В основу аналізу рекомендацій покладено світові принципи розвитку упаковки та шляхи вдосконалення потреб споживачів продуктами харчування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л950.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського