Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000216218<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Колісник О. І. Хімічний склад м'яса абердин-анууських бичків різних генотипів / О. І. Колісник // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2009. - № 1. - С. 153-155. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Наведено дані про хімічний склад м'яса бичків абердин-анууської породи різних генотипів: британської, американської та української селекцій. Встановлено перевагу бичків крупного генотипу американської селекції за всіма основними показниками хімічного складу м'яса - фаршу і найдовшого м'яза спини. М'ясо бичків усіх генотипів характеризується високою якістю та є дієтичним. Із віком тварин у м'ясі зменшується вміст вологи і підвищується його жирність. За співвідношенням між вологою і жиром зроблено висновки про "стиглість" м'яса. Цей показник найоптимальнішим є у бичків дрібного скоростиглого типу вже в п'ятнадцятимісячному віці, що свідчить про готовність цих тварин до забою. Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-922
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|