РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000216458<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гавва О. О. 
Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 65-68. - Бібліогр.: 1 назв. - укp.

Досліджено шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних і молочних цукерок за рахунок використання речовин, що вносяться до рецептурного складу виробів (вологоутримуючих, гігроскопічних, носіїв ферменту інвертази, поверхнево-активних речовин) і раціонально підібраного способу пакування та пакувальних матеріалів. Досліджено вплив цих речовин на основні показники якості виробів протягом терміну зберігання та технологічні параметри виготовлення цукерок. Установлено їх раціональне дозування та визначено подовжений гарантійний термін зберігання нових видів неглазурованих цукерок.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л863-909

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського