Чуйко А. М. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16 / А. М. Чуйко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 c. - укp.Науково обгрунтовано доцільність використання порошків із виноградних вичавків, одержаних за кріогенною технологією, у виробництві борошняних виробів. Встановлено, що введення кріас-порошків до рецептур бісквітних, пісочних і дріжджових напівфабрикатів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію з покращаними структурно-механічними властивостями, підвищеною біологічною цінністю та подовженими термінами зберігання. На основі знайдених закономірностей розроблено рецептури та технології борошняних виробів з використанням кріас-порошків із виноградних вичавків. Здійснено апробацію запропонованих розробок на підприємствах громадського харчування та хлібопекарної промисловості Харкова і визначено економічний ефект від їх можливого впровадження. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА327887 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|