РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000227584<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Галич О. А. 
Економіко-організаційний механізм становлення ринку м'ясо-молочної продукції в регіоні : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.02 / О. А. Галич; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Д., 2004. - 20 c. - укp.

Висвітлено теоретичні та методичні засади та прикладні питання здійснення адаптації м'ясо-молочного продуктового підкомплексу до ринкових умов господарювання. Розкрито зміст та особливості економіко-організаційного механізму становлення ринку м'ясо-молочної продукції регіону. Досліджено попит і пропозицію на продовольчому ринку в цілому та м'ясо-молочної продукції зокрема, а також продуктів її переробки у Полтавській області, проаналізовано взаємозв'язки між суб'єктами м'ясо-молочного продуктового підкомплексу та обгрунтовано основні аспекти економіко-організаційного механізму адаптації виробництва м'ясо-молочної продукції до сучасних умов. Запропоновано заходи щодо удосконалення взаємовідносин між суб'єктами продовольчого ринку.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.250.0-451.53-592 + У9(4УКР)421.51 + У9(4УКР-4ПОЛ)325.250.0-451.53-598 + У9(4УКР-4ПОЛ)421.51

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА332721 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського