Назарова Л. В. Економічна ефективність виробництва і переробки яловичини (на матеріалах підприємств Миколаївської області) : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.02 / Л. В. Назарова; Миколаїв. держ. аграр. акад. - Миколаїв, 2002. - 15 c. - укp.Досліджено теоретичні та практичні проблеми підвищення економічної ефективності виробництва та переробки яловичини за умов трансформації агропромислового комплексу. Проаналізовано результати та витрати у скотарстві, визначено основні тенденції їх зміни. Виявлено закономірності формування економічної ефективності виробництва та переробки, фактори, що впливають на її рівень, а також досліджено кількісну значимість даного впливу. Розроблено й економічно обгрунтовано пропозиції щодо підвищення ефективності виробництва та переробки яловичини у взаємозв'язку основних ланок м'ясопродуктового підкомплексу АПК і формування ринку м'яса на Миколаївщині. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр-4Мик)325.250-07 + У9(4Укр-4Мик)306.751.2-07
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА317667 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|