РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000229681<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Драган О. І. 
Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04 / О. І. Драган; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2008. - 34 c. - укp.

Розроблено методологічний підхід до формування системи забезпечення конкурентоспроможності підприємств. Охарактеризовано її структурні складові (підсистеми) - техніко-технологічну, соціально-трудову, організаційно-економічну, фінансово-інвестиційну, для яких розроблено конкретні заходи з підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України. Обгрунтовано операційну стратегію виробничих підрозділів підприємств за класифікаційними ознаками "виштовхуючої" та "витягуючої" виробничих систем. Розроблено комплексну програму впровадження на підприємствах м'ясної промисловості системи міжнародних стандартів з менеджменту. Удосконалено модель активізації інноваційного розвитку підприємств за умов обмежених ресурсів. Розроблено концептуальні засади стратегічного розвитку підприємств м'ясної промисловості на період до 2015 р.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА362104 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського