Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000230089<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Мартиненко В. П. Запобігання банкрутства підприємств громадського харчування : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.05 / В. П. Мартиненко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 19 c. - укp. - рус.Сформульовано удосконалене визначення поняття "банкрутство" і розкрито його економічну сутність, визначено зовнішні та внутрішні фактори банкрутства підприємств громадського харчування, його ранні ознаки. Розроблена система попередження банкрутства яка передбачає визначення двох режимів господарювання: саморегуляція і державне регулювання. Запропоновано комплексну систему показників щоквартального фінансового аналізу з метою своєчасного виявлення причин банкрутства, організаційно-економічний механізм запобігання банкрутства і практичні рекомендації з його реалізації. Розроблено і обгрунтовано економіко-статистичну модель визначення імовірності банкрутства, рекомендовано відповідну шкалу коефіцієнтів імовірності банкрутства і механізм поетапного виведення підприємства із кризового стану. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА306232 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|