РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000230089<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мартиненко В. П. 
Запобігання банкрутства підприємств громадського харчування : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.05 / В. П. Мартиненко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 19 c. - укp. - рус.

Сформульовано удосконалене визначення поняття "банкрутство" і розкрито його економічну сутність, визначено зовнішні та внутрішні фактори банкрутства підприємств громадського харчування, його ранні ознаки. Розроблена система попередження банкрутства яка передбачає визначення двох режимів господарювання: саморегуляція і державне регулювання. Запропоновано комплексну систему показників щоквартального фінансового аналізу з метою своєчасного виявлення причин банкрутства, організаційно-економічний механізм запобігання банкрутства і практичні рекомендації з його реалізації. Розроблено і обгрунтовано економіко-статистичну модель визначення імовірності банкрутства, рекомендовано відповідну шкалу коефіцієнтів імовірності банкрутства і механізм поетапного виведення підприємства із кризового стану.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА306232 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського