РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000230519<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Герасимчук О. П. 
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / О. П. Герасимчук; Уман. держ. аграр. ун-т. - Умань, 2009. - 20 c. - укp.

Подано результати вдосконалення способів післязбиральної обробки плодів чорної смородини речовинами антимікробної дії зі збереженням їх якості та комплексною переробкою. Обгрунтовано мікробіологічне обсіменіння плодів і застосування речовин антимікробної дії для післязбиральної обробки плодів чорної смородини. Наведено застосування розчинів сорбінової та лимонної кислот, бензонату натрію й етилового спирту для обробки плодів. Показано вплив післязбиральної обробки та їх зберігання в сховищі без охолодження, в холодильнику та модифікованому газовому середовищі (МГС) на товарний стан та якісні показники плодів. Досліджено застосування осмотичного зневоднення шматочків плодів в цукровому сиропі для додавання їх у желе. Розроблено технологію виробництва нових видів консервів. Визначено економічну ефективність післязбиральної та комплексної обробки плодів чорної смородини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л914.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА366026 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського