РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000234415<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пузік Л. М. 
Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Л. М. Пузік; Нац. аграр. ун-т. - К., 2000. - 18 c. - укp.

Досліджено деякі технологічні процеси одержання високоякісних плодів патисонів у процесі їх збирання, зберігання та переробки. Встановлено оптимальну масу об'єднаної проби з метою правильного визначення якості партії патисонів, науково обгрунтовано диференціацію строків зберігання патисонів залежно від їх розміру та умов зберігання, а також визначено найкращий спосіб зберігання плодів. Досліджено споживчі властивості ферментованих плодів відповідно до їх розміру, умов зберігання сировини до переробки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л970.6 + П241.79 патисони

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА309274 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського