РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000240283<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Поперечний А. М. 
Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12 / А. М. Поперечний; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 36 c. - укp.

Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено вплив низькочастотних механічних коливань (вібрацій) на інтенсифікацію процесів: миття харчової сировини (на прикладі субпродуктів), ультрафільтраційного концентрування біологічних рідин (м'ясокісткових бульйонів, соєвого молока), конвективного сушіння рослинних матеріалів в аеровіброкиплячому шарі (топінамбура, хріну, гліду) і сушіння та термічної обробки різноманітної харчової сировини інфрачервоним нагріванням у віброкиплячому шарі (соєвих бобів, крохмалю, зерен пшениці, окари). Установлено раціональні параметри досліджених процесів. Запропоновано ряд прогресивних технологічних схем і вдосконаленого обладнання для безвідходної переробки харчової сировини із застосуванням механічних коливань.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5-01

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА330943 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського