РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000240333<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бандура В. М. 
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / В. М. Бандура; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 2000. - 17 c. - укp.

Наведено результати досліджень, спрямованих на оптимізацію загальних енергетичних показників процесу різання м'яса птиці. Визначено емпіричні залежності сил різання і тертя, які дозволяють вибрати найбільш раціональні параметри робочих органів м'ясоріжучих машин. Теоретично простежено залежність пластичності кісток птиці від схеми напруженого стану.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.016

Шифр НБУВ: РА309720 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського