РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000240357<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Топольник В. Г. 
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12 / В. Г. Топольник; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2002. - 33 c. - укp.

Розвинено наукову базу для розрахунку кількісної оцінки якості найважливіших складових процесу виробництва кулінарної продукції. Обгрунтовано взаємозв'язки цілісної системи та систем об'єктів, властивостей і показників якості складових процесу. Розроблено математичні моделі показників якості кулінарної сировини та системи технічних засобів, розрахунку коефіцієнтів вагомості показників під час комплексної оцінки. Рівень якості сировини, обладнання, технологічної обробки та готової кулінарної продукції централізованого виробництва визначено за якісним показником. Наведено перелік обладнання, випуск якого доцільно припинити через його низьку якість. Здійснено практичне впровадження результатів дослідження.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-906

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА318883 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського