Оболкіна В. І. Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / В. І. Оболкіна; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 40 c. - укp.Комплексно розв'язано проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються за методом ко-екструзії шляхом розробки науково обгрунтованих раціональних технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами. Обгрунтовано оптимальні параметри процесів технологічних систем виробництва комбінованих кондитерських виробів під час створення агрегативно стійких комбінованих структур для кремово-збивних цукеркових мас, термостабільної фруктової начинки, здобного пісочного тіста, завдяки застосуванню нових стабілізаційних комплексних сумішей гідроколоїдів і поверхнево-активних речовин. Розроблено нову технологію заварного пряника з додаванням ячмінного солодового борошна та обгрунтовано її ефективність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л869-5
Шифр НБУВ: РА347518 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|