РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000240365<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Оболкіна В. І. 
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / В. І. Оболкіна; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 40 c. - укp.

Комплексно розв'язано проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються за методом ко-екструзії шляхом розробки науково обгрунтованих раціональних технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами. Обгрунтовано оптимальні параметри процесів технологічних систем виробництва комбінованих кондитерських виробів під час створення агрегативно стійких комбінованих структур для кремово-збивних цукеркових мас, термостабільної фруктової начинки, здобного пісочного тіста, завдяки застосуванню нових стабілізаційних комплексних сумішей гідроколоїдів і поверхнево-активних речовин. Розроблено нову технологію заварного пряника з додаванням ячмінного солодового борошна та обгрунтовано її ефективність.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л869-5

Шифр НБУВ: РА347518 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського