РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000240368<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Юрчак В. Г. 
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / В. Г. Юрчак; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2003. - 40 c. - укp.

Обгрунтовано поліфункціональні властивості нових видів сировини у макаронному виробництві та доведено структуроутворювальну здатність харчових домішок для ефективнішого використання борошна хлібопекарського та зі зниженою кількістю та якістю клейковини. Розвинуто теоретичне підгрунтя протікання колоїдних процесів у макаронному тісті. Виявлено механізм покращеного впливу нетрадиційної сировини та домішок на якість макаронних виробів. Науково обгрунтовано та розроблено технологію макаронних виробів з нетрадиційною сировиною та харчовими домішками, встановлено підвищення харчової цінності, комплексоутворювальну та радіозахисну здатність нових виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА324425 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського