РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000240398<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Нікончук О. А. 
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01 / О. А. Нікончук; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К., 1999. - 20 c. - укp.

Дисертацію присвячено питанню розробки технології підвищення біологічної цінності хліба з додаванням L-лізину монохлоргідрату та вітамінного преміксу. Визначено оптимальний вміст даних домішок у хлібі. Вивчено вплив домішок на біохімічні та мікробіологічні процеси під час виготовлення тіста, на його структурно-механічні властивості, вміст ароматичних речовин, збереження свіжості хліба. Досліджено вплив технологічних факторів на збереженість L-лізину та вітамінів у преміксі в процесі випічки. Встановлено ступінь забезпечення добової норми вживання лізину та вітамінів внаслідок збагачення хліба цими домішками. Розроблено нові рецептури.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА306460 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського