Гуртовий М. В. Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12 / М. В. Гуртовий; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 2002. - 32 c. - укp.Розроблено наукові засади ресурсоощадного розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні за умов транзитного руху суспензії й очищення поверхні билами. Проведено системний аналіз явищ, які відбуваються у масштабі отворів перфорації, робочих зон і всієї машини. Встановлено закономірності, які визначають витрати напівфабрикату через отвори перфорованої поверхні, вміст баластових частинок у відходах, взаємодію фруктових кісточок із робочими органами машин. Обгрунтовано конструктивну схему машин і запропоновано методи вибору ресурсоощадного режиму її експлуатації. Результати роботи знайшли промислове впровадження в удосконалених протиральних машинах, які забезпечують продуктивний та глибокий розподіл суспензії кісточкових і зерняткових культур, а також вторинне протирання. Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.12-51-01
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА319520 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|