РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000240781<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кірієва Т. В. 
Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів : Автореф. дис. д-ра... техн. наук : 05.18.16 / Т. В. Кірієва; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2002. - 33 c. - укp.

З метою виробництва киргизьких національних борошняних виробів з дріжджового тіста, які відрізняються прискореним процесом приготування виробів та підвищеними показниками їх якості, запропоновано додавати в тісто на стадії активації дріжджів домішки різної природи, зокрема, з дикорослої сировини, що росте в Киргизстані на великих площах. Обгрунтовано вибір окремих видів домішок, які значно прискорюють процес бродіння тіста та збагачують хімічний склад борошняних виробів біологічно активними речовинами. Розроблено прогресивні технологічні схеми виробництва домішок та прогресивних киргизьких національних борошняних виробів з їх додаванням, складено нормативну документацію на нові вироби. Оцінено економічний та соціальний ефект їх практичного впровадження у народне господарство Киргизстану.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л837.7

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА321752 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського