Прісс О. П. Обгрунтування використання нових антиоксидантних препаратів для тривалого зберігання яблук : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / О. П. Прісс; УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 15 c. - укp.Розроблено нові елементи технології зберігання яблук з використанням антиоксидантів. Вивчено вплив антиоксидантів на якість, лежкість та інтенсивність окислювально-відновних процесів яблук під час зберігання. Встановлено, що застосування комплексних антиоксидантів для післязбиральної обробки яблук дозволяє збільшити термін зберігання, максимально зберегти харчову і біологічну цінність, гарантує екологічну безпеку продукту. Здійснено впровадження запропонованої технології зберігання у виробництво, наведено дані про економічну ефективність. Індекс рубрикатора НБУВ: П255.1-486,022 + Л91-309-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА309839 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|