РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000242197<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Борис М. М. 
Обгрунтування технологічного процесу та параметрів робочого органу для відокремлення гички цукрових буряків : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.05.11 / М. М. Борис; Вінниц. держ. аграр. ун-т. - Вінниця, 2009. - 20 c. - укp.

Досліджено проблему підвищення продуктивності машин і зниження втрат цукроносної маси коренеплодів у разі відокремлення гички шляхом оптимізації висоти безкопірного зрізу гички та на підставі обгрунтування конструкції та параметрів робочого органа для доочистки головок коренеплолів від решток гички за умови дотримання якісних показників процесу збирання цукрових буряків. З використанням розробленої математичної моделі процесу безкопірного зрізу обгрунтовано методику визначення оптимальної висоти зрізу з мінімальними агротехнічно припустимими втратами цукроносної маси для різних агрофізичних характеристик посівів, гички та коренеплодлів. На підставі аналізу літературних джерел, алгоритму синтезу конструкцій, теоретичних і експериментальних досліджень обгрунтовано параметри та режими робочого органа для відокремлення залишків гички. Виготовлено трирядну машину для відокремлення гички, проведено її виробничу перевірку.


Індекс рубрикатора НБУВ: П072.842.152

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА366176 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського