![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000243386<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Ялпачик В. Ф. Оптимізація технології заморожування баклажанів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.03 / В. Ф. Ялпачик; Херсон. держ. техн. ун-т. - Херсон, 2004. - 22 c. - укp.Вперше за умов півдня України проведено науково обгрунтовану оцінку плодів баклажанів сорту "Алмаз" на придатність до низькотемпературного заморожування. Досліджено характер та інтенсивність змін фізико-механічних показників якості під час заморожування, тривалого зберігання та переробки плодів баклажанів у взаємозв'язку зі змінами їх органолептичних властивостей та харчової цінності. Виявлено, що показник зусилля деформування знаходиться у прямій залежності від вмісту в плодах сухих речовин та у зворотній залежності від вологовіддачі. Встановлено, що коефіцієнт теплопровідності можна використовувати як критерій оцінки оптимальної температури заморожування та тривалості збереження баклажанів. Оптимізовано режими заморожування та дефростації плодів баклажанів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.420.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА330909 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|