Глушко Г. І. Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Г. І. Глушко; УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 20 c. - укp. - рус.Виділені придатні до заморожування сорти абрикоса, із числа районованих та перспективних в умовах півдня України. Визначені та математично інтерпретовані закономірності: впливу пружності м'якоті плодів на показник втрати соку, а також динаміки показників кріорезистентності, хімічного складу, мікробіальної заселеності, втрат маси, дегустаційної оцінки заморожених плодів абрикоса. Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.2 + П256.4-486,022
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА301825 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|