Мелконян А. М. Підбір сортів абрикоса для зберігання у замороженому вигляді та одержання продуктів переробки : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 05.18.03 / А. М. Мелконян; УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 17 c. - укp.Роботу присвячено технологічній оцінці придатності до низькотемпературного заморожування районованих та перспективних сортів абрикоса, вирощуваних у Вірменії. Наведено харчову, біохімічну та фізичну характеристику сортів за основними показниками. Визначено їх збереження у заморожених плодах і виготовлених із них продуктів. Розроблено та затверджено технологічні інструкції з виробництва заморожених плодів абрикоса, а також приготування компотів та варення. Індекс рубрикатора НБУВ: П256.4-486,022
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА310494 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|