Шацький В. В. Підвищення якості функціонування механізованих процесів приготування кормів на молочних фермах : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.05.11 / В. В. Шацький; УААН. Нац. наук. центр "Ін-т механізації та електрифікації сільськ. госп-ва". - Глеваха (Київ. обл.), 2004. - 42 c. - укp.Розроблено методологію оптимізації технологічних рішень, параметрів механізованих процесів і технічних засобів приготування кормів, що забезпечують задані рівні якості приготування їх на фермі та продуктивність тварин, а також ефективність виробництва продукції тваринництва на етапі проектування. Виробництво тваринницької продукції розглянуто як складну багаторівневу біотехнічну систему виробничих процесів етапів життєвого циклу її продукції з елементами виробництва, які також проходять ці етапі. Створено математичні моделі технологічних процесів дозованої видачі подрібнених стеблових та сипких кормів, мікронізації соєвих бобів, механічної очистки коренеплодів та приймання грубих стеблових кормів з самоскидних транспортних засобів підвищеної місткості. Запропоновано метод оптимізації, обгрунтовано параметри процесів, розроблено та створено обладнання для приготування кормів, які забепечують підвищення їх якості. Індекс рубрикатора НБУВ: П072.91
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА334646 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|