РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000255461<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Грабовська О. В. 
Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук / О. В. Грабовська; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 43 c. - укp.

Наведено результати досліджень технології ферментативного розріджування крохмалю. Розроблено математичні моделі та визначено шляхи інтенсифікації процесу розріджування з метою підвищення ефективності виробництва. Науково обгрунтовано та викладено ефективну схему адсорбційної очистки гідролізів крохмалю та крохмалевмісної сировини. Доведено вплив явища гідратації на формування кристалів у гідратній та ангідридній формі, встановлено залежність формоутворення кристалів глюкози від ряду фізико-хімічних чинників і визначено технологічний режим кристалізації ангідридної глюкози. Розроблено технології драглетвірних мальтодекстринів і якісно нових цукристих крохмалепродуктів: фруктової штоки, глюкозної помади, патоки прогнозованого вуглеводного складу, а також рідких цукристих крохмалепродуктів з крохмалевмісної сировини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л852-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА343066 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського