Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000255461<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Грабовська О. В. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук / О. В. Грабовська; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 43 c. - укp.Наведено результати досліджень технології ферментативного розріджування крохмалю. Розроблено математичні моделі та визначено шляхи інтенсифікації процесу розріджування з метою підвищення ефективності виробництва. Науково обгрунтовано та викладено ефективну схему адсорбційної очистки гідролізів крохмалю та крохмалевмісної сировини. Доведено вплив явища гідратації на формування кристалів у гідратній та ангідридній формі, встановлено залежність формоутворення кристалів глюкози від ряду фізико-хімічних чинників і визначено технологічний режим кристалізації ангідридної глюкози. Розроблено технології драглетвірних мальтодекстринів і якісно нових цукристих крохмалепродуктів: фруктової штоки, глюкозної помади, патоки прогнозованого вуглеводного складу, а також рідких цукристих крохмалепродуктів з крохмалевмісної сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА343066 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|