![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000256681<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Юдіна Т. І. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування : Автореф.дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Т. І. Юдіна; Харк. держ. акад. технології та організації харчування. - Х., 2001. - 17 c. - укp.Науково обгрунтувано та розроблено технологію молочно-білкового концентрату (МБК) зі сколотин з метою його подальшого використання у виробництві кулінарної продукції підвищеної харчової цінності. Проведено комплексний аналіз вітчизняних і зарубіжних літературних джерел з питань використання сколотин у технологіях продуктів харчування. Обгрунтовано та визначено умови й режими процесу копреципітації білків сколотин, що забезпечують високий ступінь їх використання та отримання МБК із покращеними сенсорними показниками. Визначено комплекс фізико-хімічних, технологічних властивостей, харчової цінності МБК зі сколотин. Отримано сукупність опорних даних щодо функціонально-технологічних властивостей багатокомпонентних харчових систем на основі МБК з метою цілеспрямованого використання його у виробництві продукції громадського харчування. Науково обгрунтовано технології кулінарних виробів з використанням МБК зі сколотин, розроблено нормативну документацію на нові види продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.21/29
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА314468 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|