РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257145<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Золотарьова Л. А. 
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01 / Л. А. Золотарьова; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2002. - 19 c. - укp.

Розглянуто доцільність використання фітоекстрактів для одержання мармеладних виробів, а саме, желейного мармеладу з екстрактом ехінацеї пурпурної імуностимулювальної дії, з екстрактом грудного збору <$E<186>> 1 для профілактики захворювань органів дихання та діабетичного мармеладу з екстрактом фітозбору "Арфазетин" з цукрознижувальним ефектом. Встановлено, що введення фітодомішок у желейний мармелад сприяє покращанню його реологічних, органолептичних і мікробіологічних показників якості, подовжує термін зберігання готових виробів; вживання мармеладу має профілактичний ефект. Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено оптимальну кількість внесення фітодомішок і параметри виробництва даних видів желейних виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л861.22-3 + Л868-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА322433 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського