РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257150<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Солоницька І. В. 
Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01 / І. В. Солоницька; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 2000. - 16 c. - укp.

Розглянуто питання розробки технології хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів і зеленої маси амаранту. Теоретично й експериментально обгрунтовано механізм взаємодії додатків порошків зеленої маси листових овочів і амаранту з компонентами тіста. Встановлено, що введення порошків зеленої маси шпинату, петрушки, амаранту сприяють підвищенню харчової цінності хлібобулочних виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л838-06

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА308598 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського