РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257181<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Василевич О. В. 
Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О. В. Василевич; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 1998. - 18 c. - укp. - рус.

Дисертацію присвячено питанням розробки технологій борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності з використанням білкових збагачувачів рослинного походження. Сукупність результатів теоретичних та експериментальних досліджень дозволила сформулювати доцільність використання соєво-шротового білкового ізоляту та подрібнених термічно оброблених пшеничних зародків при виробництві затяжного печива. Встановлено, що введення добавок до рецептури затяжного печива дозволяє одержати високоякісну готову продукцію, подовжує термін зберігання виробів, підвищує біологічну цінність затяжного печива. Оптимізована технологія затяжного печива з використанням СШБІ та ПТПЗ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА301941 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського