![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257203<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Горшунов М. С. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук / М. С. Горшунов; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2007. - 17 c. - укp.Розроблено технології пресервів і рибних консервів (РК) з використанням лактоферментованої сировини (ЛС). Проведено аналіз хімічного складу овочевої сировини з метою встановлення можливості використання капустяного й огіркового соку, а також подрібнених томатів як субстрату для розвитку молочнокислих бактерій (МБ) L.acidophilus і L.plantarum. Вивчено фізико-хімічні показники лактоферментованих овочевих субстратів (ЛОС) і м'язової тканини риб. На підставі математичного аналізу одержаних даних встановлено перевагу субстрату з подрібнених томатів, лактоферментованих МБ. Досліджено технологію пресервів з використанням попередньої мікрохвильової обробки пряно-сольової суміші та ЛОС зі зниженим вмістом солі. Науково обгрунтовано параметри зневоднювання м'язової тканини риб ЛС з L.acidophilus і L.plantarum. Наведено технологію РК у томатному соусі з використанням біотехнологічного способу попереднього кислотного зневоднювання риб у процесі теплового консервування. Встановлено економічну й енергетичну ефективність використання кислотно-ферментативної обробки риб під час виробництва консервів. Визначено параметри сучасного способу стерилізації за принципами термостабілізації для нового виду консервів "Піленгас "Пікантний" у томатному соусі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л964.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА353298 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|