Дідух Н. А. Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н. А. Дідух; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 1998. - 18 c. - укp. - рус.Дисертацію присвячено розробці та обгрунтуванню технології згущених молочних продуктів для харчування людей похилого віку. На основі експериментальних досліджень з визначення впливу концентрації білкових, жирових та вітамінно-мінеральних домішок на фізико-хімічні, технологічні показники та біологічну активність згущених молочно-білково-жирових сумішей (ЗМБЖС), а також результатів математичного моделювання білкового та жирового модулів запропоновано рецептури та технологічні параметри виробництва згущеного стерилізованого та пастеризованого молока, які мають високу харчову цінність, проявляють антиоксидантні та геропротекторні властивості і можуть бути рекомендовані для харчування людей похилого віку. Розроблено нормативно-технічну документацію на згущене молоко геродієтичного призначення. Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА305161 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|