Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257260<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Бондарик З. О. Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / З. О. Бондарик; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 1998. - 17 c. - укp. - рус.В дисертації містяться результати експериментальних досліджень біотехнологічних прийомів лактоферментації соків з овочів купажованих з сирною сироваткою і закономірності їх інтенсифікації шляхом селективної імобілізації на нерозчинних полівуглеводних субстратах. Розроблена технологія комбінованих лактоферментованих продуктів на основі теорії адекватного харчування з використанням безвідходних, ресурсозберігаючих підходів, які дозволяють підвищити її ефективність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.9 + Р123.821.1-0 + Р123.851.3-0
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА303204 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|