РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257266<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Волощук Г. І. 
Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук : 05.18.01 / Г. І. Волощук; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К., 2000. - 20 c. - укp.

Розроблено та науково обгрунтовано технологію макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною (овочевими, ягідними порошками та пюре). Досліджено технологічні властивості додатків як сировини для макаронного виробництва, їх вплив на якість і технологічні процеси виготовлення макаронних виробів. Проаналізовано вплив пектиновмісних додатків на колоїдні процеси під час виготовлення макаронного тіста, його капілярно-пористу структуру, реологічні властивості та форми зв'язку вологи в матеріалі. Запропоновано технологію виготовлення макаронних виробів "Супові"та "Десертні" з пектином. Обгрунтовано підвищення їх харчової цінності, сорбційних і радіозахисних властивостей.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА310479 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського