Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257288<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Семакова М. В. Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / М. В. Семакова; УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 c. - укp.Досліджено залежність виходу та якісні показники пектину від температури сушіння яблучних вичавок. Теоретично обгрунтовано та практично підтверджено доцільність застосування ферментного препарату Целовіридин Г20х для екстрагування пектину із яблучних вичавок. Внаслідок скринінгу мікроміцетів за здатністю синтезувати активну пектинестеразу відображено штам Penicillium funiculosum 1237. Експериментально доведено можливість використання даного ферментного препарату з метою регулювання вмісту метоксильних груп у яблучному пектині. Науково обгрунтовано біотехнологію одержання яблучного пектину з використанням ферментних препаратів на основних стадіях процесу. Індекс рубрикатора НБУВ: Л848 + Л913.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА309565 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|