Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257313<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Гащук О. І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04 / О. І. Гащук; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005. - 21 c. - укp.Створено та науково обгрунтовано технологію одержання текстурованого квасолевого борошна та установлено рекомендований вміст у рецептурах комбінованих реструктурованих шинкових виробів зі свинини. Визначено, що за використання нової білкової домішки під час збереження органолептичних характеристик комбінованої шинки оптимізується її амінокислотний склад, знижується собівартість у порівнянні з традиційними виробами. Розроблено нормативну документацію стосовно виробництва текстурованого квасолевого борошна та комбінованих реструктурованих шинкових виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л926-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА337281 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|