РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257313<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гащук О. І. 
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04 / О. І. Гащук; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005. - 21 c. - укp.

Створено та науково обгрунтовано технологію одержання текстурованого квасолевого борошна та установлено рекомендований вміст у рецептурах комбінованих реструктурованих шинкових виробів зі свинини. Визначено, що за використання нової білкової домішки під час збереження органолептичних характеристик комбінованої шинки оптимізується її амінокислотний склад, знижується собівартість у порівнянні з традиційними виробами. Розроблено нормативну документацію стосовно виробництва текстурованого квасолевого борошна та комбінованих реструктурованих шинкових виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л926-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА337281 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського