РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257317<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Давидова О. Ю. 
Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. Ю. Давидова; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 19 c. - укp.

Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технології соусів з кісточкових плодів. До основи технології покладено максимальне збереження біологічно активних речовин, зокрема, P-активних поліфенольних сполук та каротиноїдів плодів вишні та абрикоси. Експериментально доведено значний стабілізуючий ефект пряно-ароматичної рослинної сировини на біофлавоноїди кісточкових плодів. Науково обгрунтовано та розроблено рецептури та технологію виробництва соусів із вишні й абрикоси. Одержано комплекс даних про харчову цінність та технологічні властивості нових соусів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА306808 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського