![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257541<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Пухляк А. Г. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : Автореф. дис... канд. техн. наук / А. Г. Пухляк; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 23 c. - укp.Науково обгрунтовано доцільність використання фруктози кристалічної та промислових фруктозних сиропів у виробництві згущених молочних консервів (ЗМК). Розроблено технологію ЗМК з фруктозою. Показано доцільність проведення "теплової проби" для підтвердження сумісності вуглеводних сиропів з молочною основою, з метою забезпечення виробництва якісного продукту. Визначено й обгрунтовано технологічні параметри даного виробництва. Проведено дослідження мікроструктури продукту та підтверджено, що внесення фруктози на рівні 30 % зумовлює створення осмотичного тиску у ЗМК на рівні <$E16~ symbol Ш ~18~ roman МПа>, необхідного для забезпечення умов якісного консервування ЗМК з фруктозою. Установлено, що білки цього продукту характеризуються швидким темпом перетравлюваності. Модифікований метод визначення масової частки фрукnози у ЗМК з фруктозою реалізовано у виробничих лабораторіях молочноконсервованих підприємств. Розроблені продукти мають високі показники якості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА352260 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|