РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257541<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пухляк А. Г. 
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : Автореф. дис... канд. техн. наук / А. Г. Пухляк; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 23 c. - укp.

Науково обгрунтовано доцільність використання фруктози кристалічної та промислових фруктозних сиропів у виробництві згущених молочних консервів (ЗМК). Розроблено технологію ЗМК з фруктозою. Показано доцільність проведення "теплової проби" для підтвердження сумісності вуглеводних сиропів з молочною основою, з метою забезпечення виробництва якісного продукту. Визначено й обгрунтовано технологічні параметри даного виробництва. Проведено дослідження мікроструктури продукту та підтверджено, що внесення фруктози на рівні 30 % зумовлює створення осмотичного тиску у ЗМК на рівні <$E16~ symbol Ш ~18~ roman МПа>, необхідного для забезпечення умов якісного консервування ЗМК з фруктозою. Установлено, що білки цього продукту характеризуються швидким темпом перетравлюваності. Модифікований метод визначення масової частки фрукnози у ЗМК з фруктозою реалізовано у виробничих лабораторіях молочноконсервованих підприємств. Розроблені продукти мають високі показники якості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА352260 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського