РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264147<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Медведєва А. О. 
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А. О. Медведєва; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 2000. - 19 c. - укp.

Розроблено та обгрунтовано технологію борошняних кондитерських виробів із використанням білкового збагачувача рослинного походження - соєвої пасти. За сукупністю результатів теоретичних та експериментальних даних сформульовано доцільність використання соєвої пасти для виробництва бісквітного напівфабрикату, пісочного печива та кексів. Встановлено, що введення нової нетрадиційної сировини до рецептури названих виробів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію, підвищує її біологічну цінність. Доведено, що внесення соєвої пасти скорочує витрати виробництва та знижує собівартість готових виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА309067 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського