РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264149<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Антонюк І. Ю. 
Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / І. Ю. Антонюк; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2002. - 20 c. - укp.

Висвітлено питання створення булочних виробів шляхом використання мікронізованих зерен пшениці, проса та насіння льону як домішок. Проаналізовано вітчизняну та зарубіжну літературу з проблем профілактичного харчування та використання біоактивних домішок під час виробництва булочних виробів. Обгрунтовано необхідність використання мікронізованих зерен пшениці, проса та насіння льону у виробництві булочних виробів підвищеної резистентної дії. Розроблено математичні методи оптимізації рецептур булочних виробів і технологічних процесів їх приготування. Нові види булочних виробів рекомендовано для масового харчування населення, що мешкає за несприятливих екологічних умов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л834-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА317193 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського