Столярчук В. М. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / В. М. Столярчук; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 c. - укp.За результатами теоретичних і експериментальних досліджень показано доцільність використання гарбузового насіння у вигляді борошна під час виготовлення виробів з пісочного тіста. Досліджено органолептичні властивості, фізико-хімічні показники якості, склад нутрієнтів гарбузового голонасінного борошна та виробів з пісочного тіста з його використанням. Установлено, що дане борошно покращує харчову цінність таких виробів, розширює їх асортимент, забезпечує раціональне використання традиційних видів сировини (пшеничного борошна, цукру, вершкового масла). Розроблено технологію борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна. Проведено апробацію нової технології за виробничих умов. Визначено економічний і соціальний ефект від її впровадження. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.07
Шифр НБУВ: РА359943 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|