РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264211<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Стрижак С. Г. 
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С. Г. Стрижак; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 c. - укp.

Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання гідрофільних домішок рослинного (гуар-гуму, агару, крохмалю) і мікробного (ксампану), а також тваринного походження (желатину) в технології млинцевого напівфабрикату збільшеного терміну зберігання. Визначено залежності зміни структурно-механічних і органолептичних властивостей млинцевого напівфабрикату від концентрації гідрофільних домішок у процесі зберігання та основних параметрів виготовлення млинцевого тіста, що дає змогу оптимізувати умови одержання продукції зі збільшеним терміном зберігання. Уперше ранжовано гідрофільні домішки за ефективністю їх використання у даному виробництві залежно від властивостей пшеничного борошна. Установлено наявність збереження поліпшуючого впливу домішок на якість млинцевого напівфабрикату після повторної теплової обробки. Здійснено інтегральну оцінку якості млинцевого напівфабрикату.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л994-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА325289 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського