![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264211<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Стрижак С. Г. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С. Г. Стрижак; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 c. - укp.Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання гідрофільних домішок рослинного (гуар-гуму, агару, крохмалю) і мікробного (ксампану), а також тваринного походження (желатину) в технології млинцевого напівфабрикату збільшеного терміну зберігання. Визначено залежності зміни структурно-механічних і органолептичних властивостей млинцевого напівфабрикату від концентрації гідрофільних домішок у процесі зберігання та основних параметрів виготовлення млинцевого тіста, що дає змогу оптимізувати умови одержання продукції зі збільшеним терміном зберігання. Уперше ранжовано гідрофільні домішки за ефективністю їх використання у даному виробництві залежно від властивостей пшеничного борошна. Установлено наявність збереження поліпшуючого впливу домішок на якість млинцевого напівфабрикату після повторної теплової обробки. Здійснено інтегральну оцінку якості млинцевого напівфабрикату. Індекс рубрикатора НБУВ: Л994-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА325289 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|