РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264275<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пестіна Г. О. 
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Г. О. Пестіна; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 17 c. - укp.

Обгрунтовано метод гелеутворення динного пюре з використанням гелетвірної системи альгінат натрію - <$Eroman CaCO sub 3> - D-глюконо-<$Edelta>-лактон. Установлено закономірності перебігу реакцій у межах системи. Обрано раціональні співвідношення компонентів. З'ясовано фактори, які впливають на гелеутворення та структурно-механічні властивості утворених гелів. З використанням методів математичного моделювання обгрунтовано технологічні параметри процесу виробництва реструктурованого напівфабрикату з дині. Розроблено технологію його виготовлення та рецептурний склад. Визначено основні фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні, мікробіологічні, токсикологічні показники даного напівфабрикату, його харчову цінність. Установлено умови та строки зберігання. Розроблено та затверджено нормативну документацію на напівфабрикат, реструктурований з дині. Впроваджено нову технологію в закладах ресторанного господарства Харкова та розраховано економічний ефект.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.41 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА365377 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського