Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264299<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук / А. Б. Горальчук; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 c. - укp.Розроблено нову технологію виготовлення термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини. Обгрунтовано доцільність використання пектинвмісної овочевої та білоквмісної молочної сировини у технології виготовлення термостабільних емульсійних соусів. Встановлено закономірності переведення складових овочевої та молочної сировини в активний до емульгування та стабілізації емульсії стан. Виявлено закономірності утворення та стабілізації емульсій, що забезпечують їх стійкість у гарячому стані. Обгрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини. Розроблено технологію виробництва й асортимент термостабільних емульсійних соусів і гарячих закусок з їх використанням. Визначено комплекс споживних і технологічних властивостей запропонованих термостабільних емульсійних соусів, визначено умови та терміни їх зберігання. Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію, зроблено впровадження нових технологій у закладах ресторанного господарства та розраховано їх економічний ефект. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА357869 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|